Yoga Retreat στην Εύβοια- Ιούνιος 2018

Η Εύα Καλοφώνου- Kurma Schala Studio και η Maria Hrisoheraki-Pure Yoga σας καλούν σε μια καλοκαιρινή εξόρμηση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, με άφθονη γιόγκα στην φύση της Ερέτριας Ευβοίας, στο «μικρό χωριό» https://www.petitvillage.gr/ .

Ελάτε να αποδράσουμε μαζί σ’ έναν πανέμορφο τόπο, μία μόλις ώρα από την Αθήνα! Σε μια εποχή που η φύση φοράει τα πιο όμορφά της χρώματα ελάτε μαζί μας για να χαλαρώσουμε και να αποτοξινωθούμε από τους ρυθμούς της πόλης!

Θα διδάξουν η Εύα Καλοφώνου (δασκάλα hatha yoga) και η Μαρία Χρυσοχεράκη (πιστοποιημένη δασκάλα Iyengar Yoga).

Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους αλλά και σε πιο έμπειρους μαθητές τόσο της Iyengar όσο και άλλων ειδών γιόγκα.

Ώρες μαθημάτων:

Παρασκευή: 18.30-20.00

Σάββατο: 8.00-10.30 / 18.30-20.00 & Διαλογισμός

Κυριακή: 8.00-10.30

Η αναχώρηση από την Αθήνα θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουνίου το μεσημέρι και η επιστροφή την Κυριακή 01 Ιουλίου το μεσημέρι. Άφιξη την Παρασκευή οποιαδήποτε ώρα μεταξύ 14:00 και 18:00. Αναχώρηση το μεσημέρι της Κυριακής στις 12.00. Θα συνταξιδέψουμε με δικά μας αυτοκίνητα και θα μοιραστούμε τα έξοδα μετακίνησης

Τα δωμάτια είναι δίκλινα με ξεχωριστά κρεββάτια και με δικό τους μπάνιο το καθένα.

Η εκδρομή μας περιλαβάνει: *2 διανυκτερεύσεις *Ημιδιατροφή (Brunch και Βραδινό χορτοφαγικά) *4 πρακτικές γιόγκα *1 διαλογισμό

*Οι δάσκαλοι:

Η Εύα και η Μαρία διδάσκουν γιόγκα και διοργανώνουν retreat. Συνεργάζονται για πρώτη φορά και με αυτό το retreat στοχεύουν σε μια ένωση μαθητών και φίλων.