Yin Yoga & Thai Massage Νοέμβριος 2017

Yin Yoga & Thai Massage Νοέμβριος 2017

By : -

Ένα μοναδικό event που συνδυάζει την yin yoga και το Thai massage με τον Βελισσάριος Καρυστινός και την Eva Kalofonou προσφέροντας μια βαθιά χαλάρωση και ευεξία, ενεργοποιώντας το σώμα και απελευθερώνοντας την ενέργεια.
Η γιν γιογκα, η ταοιστικη γιογκα είναι μια πρακτική γιογκα όπου οι στάσεις γίνονται με τρόπο παθητικό, χρησιμοποιοντας μαξιλάρια η τουβλάκια, για να υποστηρίξουμε την θέση και να την κρατήσουμε από 1 λεπτό έως 5 λεπτά ανάλογα την θέση και το επίπεδο του ασκούμενου. Αυτή η παθητική στάση επηρεάζει τους μεσημβρινους τον συνδετικό ιστό και τους τενοντες, σε συνδυασμό με το thai massage το σώμα του ασκουμενου θεραπεύεται από τα ενεργειακά και μυϊκά μπλοκαρίσματα και βιώνει μια βαθιά ίαση και απελευθερωση, καθώς και αναζωογόνηση τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική.
Τέλος το thai massage είναι μια Αρχαία πρακτική μασάζ από την Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας τις παλάμες,τους αγκώνες,τα πέλματα και τα γόνατα κάνοντας ελεγχομενες πιέσεις σε όλο το σώμα ξεμπλοκαρωντας την ενέργεια στους μεσημβρινους και στους μύες.
Ό συνδυασμός των δύο είναι μια ανάταση σώματος και ψυχής!

Tag :#, #, #