Yoga Retreat στο Σούνιο

Yoga Retreat στο Σούνιο

By : -

16-18 Νοεμβρίου
Διοργάνωση – Πρακτικές Γιόγκα :
Eva Kalofonou (kurmaschala.gr) – Maria Hrisoheraki (Pureyoga.gr)

Ένα τριήμερο Yoga και φθινοπωρινής γαλήνης στο Distefi Hills Villa, Experience Tranquility. Ελάτε να μοιραστούμε στιγμές απόλυτης ευδαιμονίας σε έναν μαγικό τόπο που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου, δίπλα στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, κοντά στην παραλία της Αναβύσσου.

Το μέρος:
Το Distefi Hills είναι μια νεόκτιστη βίλα 1.000 τμ. συνδυάζει τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και προσφέρει θέα 360 μοιρών στους γύρω λόφους και στη θάλασσα. Διαθέτει 2 σαλόνια, 2 τραπεζαρίες, κουζίνα, 7 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, πισίνα, γήπεδο μπάσκετ / τέννις, πινγκ πονγκ. Αν και οι εσωτερικοί χώροι της βίλας είναι εντυπωσιακοί, θα θέλατε να περάσετε τις μέρες σας στη βεράντα που εκτείνεται από το μπροστινό μέρος του σπιτιού, το οποίο διαθέτει τεράστια πισίνα, υπαίθριο τραπεζαρία, καθιστικό και θέα στους ελαιώνες. Μπορείτε να περπατήσετε στα μονοπάτια που οδηγούν στο γήπεδο τένις / μπάσκετ ή στους ελαιώνες.

To Retreat:
Σε αυτό το τριήμερο, θα έχουμε τη βίλα αποκλειστικά δική μας, θα υπάρχουν δηλαδή ιδανικές συνθήκες για γαλήνη και ανανέωση! Είναι μια μοναδική ευκαιρία να χαρούμε την πρακτική μας και να έρθουμε σε επαφή με την φύση και τον εαυτό μας· να ξεφύγουμε από τον θόρυβο της πόλης και να απολαύσουμε την ησυχία αλλά και την παρέα.

Στο Retreat περιλαμβάνονται:
- 2 διανυκτερεύσεις
- 2 πρωινά γεύματα και 2 δείπνα
- 4 πρακτικές γιόγκα
- 1 πρακτική διαλογισμού
- 1 πεζοπορία στο βουνό

Το πρόγραμμα:
Παρασκευή 16/11:
- Άφιξη στη βίλα και γνωριμία.
- 19.00 - 20.30 Μάθημα γιόγκα σε κλειστό χώρο με θεά στους ελαιώνες.
- 21.00 Δείπνο και παρέα! Κουβέντα, χαλάρωση, και γιατί όχι… παιχνίδια!
Σάββατο 17/11:
- 09.00 - 10.30 Μάθημα γιόγκα.
- 11.00 - 12.00 Πρωινό.
- 12.30 - 14.00 Πεζοπορία στο βουνό.
- 14.30 – 15:30 Μικρό γεύμα.
- 15:30 – 18:00 Ξεκούραση - Ελεύθερος χρόνος.
- 18.00 - 19.30 Μάθημα γιόγκα.
- 19.30 - 20.00 Διαλογισμός.
- 20.30 Δείπνο. Παρέας και παιχνιδιών συνέχεια!
Κυριακή 18/11:
- 09.00 - 10.30 Μάθημα γιόγκα.
- 11.00 - 12.00 Πρωινό.
- 12.00 Αναχώρηση.

Οι Δασκάλες:
Η Εύα και η Μαρία διδάσκουν γιόγκα και διοργανώνουν retreat. Συνεργάζονται για δεύτερη φορά. Μετά την καλοκαιρινή τους συνύπαρξη στην Εύβοια, όπου μαθητές και φίλοι τους ενώθηκαν σε ένα υπέροχο τριήμερο, στοχεύουν να μεγαλώσουν την παρέα και να ξαναδούν αγαπημένα πρόσωπα!

Η Εύα Καλοφώνου ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό. Ξεκίνησε σαν μαθήτρια στην yoga και η αγάπη της γι' αυτήν την οδήγησε στη διδασκαλία. Μέσα από τη γιόγκα ένιωσε ότι ήρθε πιο κοντά στους ανθρώπους και ανέπτυξε την ανάγκη να τους βοηθάει να βρίσκουν το δικό τους μονοπάτι, όπως ακριβώς το βρήκε και εκείνη. Αποφοίτησε από τη σχολή της Yoga Alliance Ιnternational και ασχολείται 13 χρόνια επαγγελματικά με τη Hatha και Vinyasa yoga. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Aerial Yoga,Anusara Yoga, Acro Yoga, Yoga για εγκύους, Yoga για παιδιά, Reiki και Thai massage. Επίσης, ασχολείται με τη θεραπευτική yoga για άτομα με ήπιες κινητικές δυσκολίες καθώς και με άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Το 2015 δημιούργησε το Kurma Schala, ένα δημιουργικό χώρο για μαθήματα Yoga και Pilates, ιδανικά για όλες τις βαθμίδες εξάσκησης.

H Μαρία Χρυσοχεράκη γεννήθηκε στο Darwin της Αυστραλίας. Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τη γιόγκα το 1986 και εξερεύνησε μερικά από τα πιο γνωστά συστήματα όπως: Sivananda, Satyananda και Yoga Works. Το 2002 ξεκίνησε την μαθητεία της στην Iyengar Yoga και είναι πλέον πιστοποιημένη δασκάλα Iyengar Yoga (Intermediate Junior 3). Συνεργάζεται ως δασκάλα με διάφορα στούντιο και είναι η ιδρύτρια του yogaonline.gr, του πρώτου διαδικτυακού περιοδικού γιόγκα στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2017 ίδρυσε την Pure Yoga με στόχο να προσφέρει προσωποποιημένα Iyengar yoga μαθήματα σε ατομικό επίπεδο. Αρθρογραφεί στη Huffington Post και στη Naturanrg.

Κόστος:
Σε τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο: 150 ευρώ το άτομο.

Δηλώσεις συμμετοχής - Πληροφορίες και επικοινωνία:
Εύα Καλοφώνου
Τηλ.: 6937298431
Mail: eva_kalofonou@hotmail.com

Μαρία Χρυσοχεράκη
Τηλ.: 6976704962
Mail: goldy.yogaonline@yahoo.gr