Γιόγκα Στην Φύση – Ελπιδοχώρι Μάιος 2018

Μια εκδρομή στην Αργολίδα μέσα στην φύση. Θα κάνουμε γιόγκα, διαλογισμό, περιπάτους και θα φτιάξουμε το δικό μας ψωμί και θα θυμηθούμε παιδικά ομαδικά παιχνίδια!

Θα φιλοξενηθούμε σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Θα μείνουμε σε έναν πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό χώρο. Είναι φτιαγμένος από αχυρόμπαλες και ξύλο με έμπνευση και αγάπη. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 15 άτομα. Για τον ύπνο διατίθεται το πατάρι του διώροφου ενιαίου χώρου, όπου υπάρχουν κουκέτες με στρώματα και μαξιλάρια. Χρειάζεται να φέρετε τον δικό σας υπνόσακο ή σεντόνια, και μαξιλαροθήκες. Επιπλέον θα άτομα μπορούν να κοιμηθούν σε σκηνές στο κτήμα, αν ο καιρός το επιτρέπει και η παρέα το επιθυμεί.

Η διατροφή μας θα είναι χορτοφαγική μεν πολύ νόστιμη δε. Θα ζυμώσουμε και θα ψήσουμε στον ξυλόφουρνο το ψωμί μας, θα φάμε αυγουλάκια που θα πάρουμε εκείνη τη στιγμή απ' το κοτέτσι, και θα πιούμε εξαιρετικό κρασί της περιοχής.

Θα κάνουμε γιόγκα κάτω από μια τεράστια βελανιδιά και θα περπατήσουμε προς το κοντινό χωριό για να επισκεφτούμε ένα τοπικό βιολογικό οινοποιείο στο οποίο θα δοκιμάσουμε τα πολύ ιδιαίτερα κρασιά του.